Tizenhat szépség harcol a Magyarország Szépe címért - 4. rész

Magyarország Szépe sajtótájékoztató, Fröccsterasz, 2019.05.29.
Vágólapra másolva!
Vasárnap este újra királynőt választanak a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén. A Magyarország Szépe döntőjében 16 gyönyörű hölgy vetekszik majd a megtisztelő címért. Négyrészes cikksorozatunkban most mind a tizenhat döntőssel megismerkedhetnek. Hogy a korona végül kinek a fejére kerül, az vasárnap este 19.30-tól a Duna Televízión és a Duna Worldön kiderül. Íme az idei jelöltek, a negyedik részben újabb négy döntőst mutatunk be.
Vágólapra másolva!

Márton Fanni, 22 éves

Fanni újhartyáni sváb gyökerekkel rendelkező lány, de már Budapesten él, visszatérője a versenynek, 2017-ben már bejutott a döntőbe. Az akkori tapasztalatait felhasználva idén tudatosan készült a versenyre, és bízik benne, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Nemrégiben egy régi álma vált valóra, megnyitotta női ruhaüzletét, amivel kapcsolatban minden teendőt ő intéz. Boldogsággal tölti el, hogy kibontakozhat a divat világában. Gyerekkora óta néptáncol.

Márton Fanni Forrás: Origo

Magasság: 170 cm, mellbőség: 92 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 90 cm

Molnár Orsolya, 21 éves

Orsolya Budaörsön él, másfél éve foglalkozik modellkedéssel. Hobbija a sütés-főzés, nagyon szeret búvárkodni és elkötelezett környezetvédő. A Corvinus Egyetem hallgatója. A Magyarország Szépére azért jelentkezett, mert régebben a nagypapájával nézték a műsort, aki mindig azt mondta, hogy egyszer Orisnak is szeretne szurkolni. Tavaly sajnos elvesztette őt, és hogy teljesítse a kívánságát, idén benevezett a versenyre.

Molnár Orsolya Forrás: Origo

Magasság: 178 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 61 cm, csípőbőség: 93 cm

Nagypál Krisztina, 22 éves

Krisztina Budapesten él a kedvesével. A sport mindig is fontos volt számára, tizenkét évig táncolt versenyszerűen akrobatikus rockyt és latin táncokat. Idén júniusban államvizsgázik a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. A verseny által szeretne új tapasztalatokat, kapcsolatokat szerezni. Úgy gondolja, a leendő királynőnek nemcsak külsőleg kell szépnek lennie, hanem legalább olyan fontosak a belső értékei is. Nagyon szereti az állatokat, egy cicája és tengerimalaca van, akinek a születésénél is jelen volt.

Nagypál Krisztina Forrás: Origo

Magasság: 171 cm, mellbőség: 88 cm, derékbőség: 63 cm, csípőbőség: 88 cm

Ollári Barbara, 21 éves

Barbara tavaly már döntős volt, idén a megszerzett tapasztalatokkal gazdagodva vág bele a versenybe. Hároméves kora óta sportol, sokáig színjátszó szakkörbe is járt. Az egyetem mellett elvégezte az aerobic sportoktató képzést is. Nagyon szereti az állatokat, mióta beszélni tud, szeretett volna kutyát, ám az édesanyja félt tőlük. Végül mégis megkapta, sok évig hű társa volt. Az ő halála tanította meg arra, hogy soha nem szabad feladni, úgy kell küzdenie, ahogy a kutyusa küzdött az utolsó időkben.

Ollári Barbara Forrás: Origo

Magasság: 167 cm, mellbőség: 81 cm, derékbőség: 61 cm, csípőbőség: 86 cm

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről