Egy salgótarjáni MSZP-s a fideszes polgármesterjelölt halálával kampányol

Vágólapra másolva!
Szabó Csabának, a Fidesz-KDNP salgótarjáni polgármesterjelöltjének halálát vizionálta Hranek Ferenc, az MSZP egyik külsős bizottsági tagja közösségi oldalán. Az eset nagy felháborodást keltett a Nógrád megyei városban, több, neves közéleti szereplő is tiltakozott a leírtak miatt. Újra piszkos módszerekkel dolgozik a szocialista párt. 
Vágólapra másolva!

"Mély fájdalommal tudatom mindenkivel, hogy Justítia az igazság istennője tudomására jutott: a Forgách telep fideszes képviselője Szabó Csaba az emberekért és a körzetéért semmit nem tett. Ennek ellenére polgármesterjelöltként indítja őt a Fidesz! Oly igazságtalannak érezte a város lakóival szemben, hogy bánatában szívrohamot kapott és elhalálozott" - ezt írta ki Facebook-falára Hranek Ferenc, a salgótarjáni MSZP külsős bizottsági tagja.

Sorai azért is számítanak különösen ízléstelennek, mert a szocialista politikus éppen a kampánystartra időzítette azokat. Szabó Csaba ugyanis a napokban kezdte meg választási kampányát, és jó esélye van leváltani Fekete Zsoltot.

Forrás: Concretemedia.com

A városban óriási felháborodást keltett, hogy

a helyi szocialisták a fideszes polgármesterjelölt halálával kezdtek el kampányolni,

ami miatt a politikus kénytelen volt törölni az ízléstelen írást.

Felháborodtak az MSZP-s sorain

A Conretemedia cikkében kiemelte, hogy több közéleti szereplő is kommentálta a posztot. Közülük többen gusztustalannak, felháborítónak nevezték a leírtakat, és Hranek Ferenc, valamint Fekete Zsolt polgármester lemondását követelték. A bejegyzésére Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is reagált. Azt írta,

Hozzátette, elfogadhatatlan, ha valaki - különösen politikai haszonszerzés céljából - ettől eltér.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről