A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Anyja védelmére kelt, és halálra szúrta apját egy férfi borsodban

Vágólapra másolva!
Egy borsodi faluban élt együtt szüleivel, családi házukban a 33 éves férfi. Mindhárman gyakran ittak, ilyenkor az apa belekötött a családba és kölcsönösen szidták egymást. 2018 nyarán az apa már egyszer megtámadta késsel a feleségét, de akkor még nem történt tragédia.
Vágólapra másolva!

2018 év végén a család sok bort ivott, legjobban az apa részegedett le. A délutáni órákban a szülők úgy összevesztek, hogy az apa elővett egy konyhakést és meg akarta szúrni vele a feleségét. A fiuk erre bement a hálószobájukba és

kicsavarta apja kezéből a kést és számonkérte őt viselkedéséért.

Az apa vissza akarta tőle szerezni a kést és

dulakodás közben a fiú nyakon és mellkason szúrta őt.

Az apa ettől erősen vérezni kezdett és a földre esett. A dühös férfi azt mondta apjának, hogy megérdemelte, mert ő kereste a bajt és közben még többször különböző erővel, megszúrta a mellkasán és hasán.

Az anya próbálta megfékezni a fiát és kiabált, hogy hagyja abba, de nem tudta leállítani és az tovább szurkálta földön fekvő apját.

Amikor abbahagyta a bántalmazást, átküldte anyját a szomszédba, hogy hívja a mentőket és közben

próbálta újraéleszteni apját,

de mivel a szúrások a szívét és a tüdőket is érték, erre esélye sem volt.

A 33 éves férfi azzal nem követett el bűnt, hogy anyja védelmére kelt apjával szemben és ezért megsebesítette őt. De azzal igen, hogy utána a földön, magatehetetlen állapotban fekvő apját többször is megszúrta, ezért az ügyészség a férfi börtönbüntetését kéri.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!