A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Svájcban egy tornászlányt zaklatott egy magyar edző a gyanú szerint

Vágólapra másolva!
Több svájci lap is azt állítja egy magyar tornaedző szexuálisan zaklatta 15 éves tanítványát Wilben. A férfi ellen hamarosan vádat emelhetnek, de a Borsnak tagadta, hogy bűncseleményt követett volna el.
Vágólapra másolva!

A svájci Tagblatt című lap szerint a 40 éves férfi 2017 októberében miután ivott szexuálisan zaklatta 15 éves tanítványát.
A gyanú szerint

a tréner az otthonában a kislányt itatta is azért, hogy könnyebb dolga legyen az erőszakoskodás során.

A tavaly nyáron kirobbant ügy óriási port vert fel a St. Gallen-i kantonban található Wil városában, ezért K.-t letartóztatták, de októberben óvadék ellenében szabadulhatott az előzetesből. A Tagblatt birtokába jutott ügyészségi dokumentum szerint a nyomozás mostanra lezárult,

a magyar férfit többszöri kényszerítéssel és erőszak-kísérlettel vádolják, büntetőügye pedig hamarosan bírósági szakaszba lép.


Az RLZ Ostschweiz tornaegyesületnél öt évig dolgozó, nagy becsben tartott K.-t közben elbocsátották állásából, és a felesége vette át a munkakörét. Az EN24 azt állítja, hogy a nyomozati munka során az amúgy nem nevesített sértett klubtársai között voltak olyanok, akik szerint a szexuálisan zaklatott tornászlány krónikus hazudozó.

A Tagblatt rákérdezett a klubtól távozó, immár 17 esztendős fiatal hölgynél: miért csak másfél évvel később tett feljelentést az ügyben, amire azt válaszolta:

A Bors Wilben elérte az edzőt, aki azonban tagadta, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna.
A személyemet illető állítások igaztalanok, napokon beül az ügyvédem révén az ügy minden részletéről tájékoztatom a hazai közvéleményt – jelentette ki az edző, aki nem járult hozzá, hogy a nevét leírják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!