Brutálisan megütötte ismerősét egy borsodi férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi már korábban is összeverekedett az ismerősével egy vita miatt, 2018 decemberében pedig úgy megütötte, hogy majdnem belehalt. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen.
Vágólapra másolva!

A támadó és a férfi ismerősök voltak, de az évek során megromlott a kapcsolatuk. 2016 nyarán

szidni kezdték egymást az egyik közösségi oldalon, és verekedni hívták egymást a borsodi településen.

Végül a támadó háza előtt összeverekedtek. Az esetben eljárás indult, végül a támadót közmunkára ítélte a bíróság, az ismerőse pedig 60 nap elzárást kapott.

2018 decemberében a két férfi összefutott az egyik helyi presszóban. Az ismerős a két barátjával volt ott.

A támadó barátkozni akart velük, meg akarta őket hívni egy italra, de a férfi ezt nem fogadta el, valamint felhánytorgatta, hogy miatta került börtönbe.

Emiatt megint összevesztek, de mivel bezárt a presszó nem fajult tovább vita.

Az ismerős a két barátjával még vett egy üveg bort és két kólát, majd elindultak hazafelé. A férfi is elindult haza, de útközben visszafordult és utolérte a társaságot. A két férfi megint vitatkozni és lökdösődni kezdett, de az ismerős egyik barátja szétválasztotta őket. Pár méter múlva a támadó megint kötekedni kezdett, amitől az egyik férfi olyan ideges lett, hogy a falhoz verte a borosüveget, ami széttört és elvágta a kezét. Őt hazakísérte a barátja, így az ismerős egyedül maradt a támadóval.

Összeverekedtek, és a támadó úgy megütötte, hogy elesett és egy kapubeálló betonaljzatába verte a fejét. Ezek után a támadó elmenekült.

A megvert férfinak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, részben életveszélyesen eltört a koponyacsontja valamint az állkapocscsontja.

Az ügyészség azt javasolja, hogy a próbaidő alatt verekedő férfit ítélje a bíróság letöltendő börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek intézésétől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!