Nem ússza meg enyhébb büntetéssel a késelő olasz férfi

A kép illlusztráció
Vágólapra másolva!
Valószínűleg hiába fellebbezett enyhítésért az az olasz férfi, aki két évvel ezelőtt összeveszett egy férfival egy kecskeméti szórakozóhelyen, majd életveszélyesen megsebesítette, az ügyészség ugyanis nem tartja indokoltnak, hogy enyhébb büntetést kapjon.
Vágólapra másolva!

A férfi 2018-ban egy kecskeméti szórakozóhelyen veszekedés közben megütött és megrugdosott egy vendéget, ami miatt a biztonsági őrök kikísérték az utcára. A férfi ezen nagyon felháborodott, a bár előtt parkoló autójából kivett egy kést, amellyel visszatért a szórakozóhely bejáratához, és az onnan épp távozó másik vendégre

hátulról rátámadt, testét több helyen megszurkálta, majd amikor a férfi védekezni próbált, bal oldalát a késsel egy határozott mozdulattal megvágta. A férfi ezután autóval elmenekült a helyszínről.

A bár előtt tartózkodó emberek a megsérült férfit azonnal elsősegélyben részesítették és mentőt hívtak, így sikerült megmenteni az életét.

Február 14-én a férfit gyilkossági kísérlet, és garázdaság miatt 7 évre ítélték, és 5 évre kiutasították Magyarországról.

Az elsőfokú ítélet ellen a férfi és ügyvédje

fellebbezett enyhítésért, illetve a kiutasítás mellőzéséért.

Az ügyészség szerint azonban az elsőfokú ítélete megalapozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!