13 éves kisfiút molesztált egy mindszenti férfi

sziréna, rendőrök, rendőrség
Vágólapra másolva!
Hirdetőújságban vadászott az áldozataira egy pedofil mindszenti férfi, akit egy 13 éves fiú molesztálásával vádolnak. Első fokon 10 év börtönre ítélték, most tart másodfokon az ügye a bíróságon. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ügyészei kezdeményezték letartóztatásának meghosszabbítását a bírónál.
Vágólapra másolva!

A Szegedi Törvényszék korábban szexuális erőszak miatt nem jogerősen 10 év fegyházra ítélte azt a mindszenti férfit, akit az ügyészség azzal vádolt meg, hogy egy hirdetőújságban diákmunkát ajánlott kiskorú fiúknak,

majd az ilyen módon vele kapcsolatba került 13 éves áldozatát szexuálisan molesztálta.

Az ügyben másodfokú eljárás van folyamatban.

Forrás: Police.hu

"Arra tekintettel, hogy a vádlott kényszerintézkedés hatálya alatt áll, melynek indokoltsága a törvény értelmében szükségessé vált, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a döntésre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szegedi Ítélőtábla felé indítványozta a vádlott letartóztatásának további fenntartását" - olvasható a Szegedi Fellebviteli Főügyészség közleményében.

Ezt azzal indokolták, hogy az elsőfokú bíróság ítelétének tartamára figyelemmel a férfi esetében fennál a szökés és az elrejtőzés veszélye. Azt írták, mivel a vádlott büntetett előéletű, újabb bűncselekményt is elkövethetne, ha nem hosszabbítják meg a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről