A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Futtatójával együtt rabolta ki a kuncsaftját egy prostituált

prostituált, illusztráció, egy magyar prostituált találkozott ferenc pápával, emberkereskedelem
Vágólapra másolva!
A 17 éves lány és a barátja, aki egyben a futtatója is volt, kirabolta az egyik kuncsaftjukat. A férfi egy fejszenyéllel fenyegette meg az áldozatot halálosan. Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt emelt vádat ellenük.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti férfi és a fiatalkorú barátnője abból élt, hogy a 17 éves lány prostituáltként dolgozott. Tavaly októberben egy férfi megegyezett a lánnyal, hogy 4 ezer forintért elmegy vele, ezért a 44. számú főút melletti bekötőúton egy fás részre hajtott az autójával.

Amikor végeztek, a kocsival visszaindultak a főút irányában, a lány futtatója azonban keresztbe állt előttük az úton egy rendszám nélküli autóval.

A lány ekkor megkérdezte a férfit, hogy fél-e, majd azt mondta neki, hogy 10 ezer forintért tovább mehet.

illusztráció Forrás: AFP

A férfi felhúzta a kocsija ablakait és hívni kezdte a 112-es segélyhívót. Ekkor a futtató férfi odalépett hozzá egy 75 centis fejszenyéllel a kezében és megfenyegette, hogy megöli és szétveri az autóját, ha nem teszi le a telefont.

Ezek után azt is mondta a férfinak, hogy a lány még nincs 14, amit a mellette ülő lány és megerősített. Ezek után a férfi lerakta a telefont és odaadta a 10 ezret.

A futtató azonban még 5 ezret követelt, és megint megfenyegette a férfit, aki azonban nem adott több pénzt.

A futtató férfinak nem ez volt az első bűncselekménye, 2018-ban a kecskeméti Kórház utcában viperával vert meg egy férfit.

A verekedésbe később beszállt a fivére is, és ketten verték a férfit, akinek eltört a lapockája.

Az ügyészség a többszörös és különös visszaeső férfit a lánnyal együtt elkövetett minősített rablás mellett gyermekprostitúció kihasználása, egyedi azonosító jellel visszaélés, továbbá a fivérével együtt elkövetett súlyos testi sértéssel és garázdasággal is vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!