A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Fokozatosan áll helyre a forgalom a ceglédi vasútvonalon

Nyugati pályaudvar, felújítás, vasút, MÁV
Budapest, 2020. május 5. A Nyugati pályaudvar 2020. május 5-én. Május 8-án megkezdődik a pályaudvar felújítása, a hét hónapig tartó munkálatok alatt az utascsarnok zárva tart. A fejlesztés részeként több mint 8200 négyzetméteren rekonstruálják a tetőszerkezetet, megújul a vágánycsarnokban található felsővezeték-hálózat és az utastájékoztatási rendszert is modernizálják. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Fokozatosan áll helyre a vonatforgalom a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, a délutáni órákban már csak kisebb késések lehetnek némely járatnál - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn kora délután.
Vágólapra másolva!

Kavalecz Imre azt írta, hogy a menetrendi korlátozásokat is feloldották, a lajosmizsei vonatok már a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek, a szegedi InterCity vonatok Zuglóig közlekednek, és onnan indulnak Szegedre.

A korábbi tájékoztatás szerint

meghibásodott a biztosítóberendezés a Nyugati pályaudvar bevezető szakaszán,

ezért a vonalon közlekedő elővárosi, a nyíregyházi és a szegedi InterCity vonatok, továbbá a lajosmizsei elővárosi vonatok 70-120 perces késésekkel közlekedtek.

A szegedi InterCity vonatok csak Cegléd és Szeged között jártak, a Budapest-Lajosmizse vonalon pedig a vonatok Kőbánya-Kispestig közlekedtek, és onnan indultak vissza Lajosmizsére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!