A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Erőszakos tüntetéseket, felrobbantott pártházat, vért akar látni a Momentum politikusa

Vágólapra másolva!
Elszabadult a fantáziája az Index-Momentum tüntetést követően Szarvas Koppány Bendegúznak, a Momentum VIII. kerületi önkormányzati képviselőjének, aki alternatívának találja a kormány ellen irányuló erőszakos tüntetéseket - derül ki a Hír TV cikkéből. A radikális baloldali politikus korábban azt is mondta, hogy legszívesebben lámpavasra akasztaná a fideszes politikusokat. 
Vágólapra másolva!

Miután pénteken együtt tüntetett az Index szerkesztősége és a Momentum, Szarvas Koppány Bendegúz a Facebookon csalódottan kommentálta a történteket.

"Meg úgy amúgy is vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon..." - fogalmazott az egyik anonim kommentelő, amire a Momentum VIII. kerületi képviselője azt írta, hogy "na, ez legalább egy alternatíva". Ezt egy másik ismeretlen hozzászóló számon kérte rajta, amire Szarvas dühösen feltette a kérdést: "a kimenni skandálni, hazamennihez képest? Miért, nem az?"

Forrás: Pesti Srácok

Ahelyett, hogy a radikális baloldali politikus megnyilvánulásáért bocsánatot kért volna, ugyanígy folytatta közösségi oldalán. Azt írta: nem hisz abban, hogy a békés tüntetések elvezethetnek a kormányváltáshoz, ennél keményebb eszközök kellenek.

Lámpavasazással uszít a kormány ellen

Nem ez volt az első nehezen értelmezhető kijelentése a radikális baloldali politikusnak, korábban arról írt, hogy szívesen látná a fideszes politikusokat lámpavason. "Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért" - így kommentálta a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált egy kórházkiürítésekről szóló cikket még a veszélyhelyzet alatt.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!