A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai István: A városvezetéshez érteni is kell

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az erzsébetvárosi közlekedésről, a forgalomcsillapításról, valamint az időközi országgyűlési választás visszásságairól.
Vágólapra másolva!

A politikus az erzsébetvárosi forgalmi rend átalakításáról azt mondta el, már rendelkezésre állnak olyan számítógépes programok, amelyek segítségével akár le is lehetett volna modellezni, hogy a tervezett változások milyen hatással lesznek, de véleménye szerint ezek a programok, ahogy a józan ész is mellőzve lett a szabályozás kialakításakor. Hozzátette, mindezt a mostani kerületi vezetés a zöld gondolat jegyében tette, amit leginkább a baloldal magának szeretne vindikálni.

Pedig a jobboldal is rendelkezik zöld programmal, példaként hozva fel azt, hogy Erzsébetváros korábbi fideszes vezetése indította el azt az elképzelést, mely szerint a kerületben ingyenes elektromos autótöltőket építenek, ezeket a mostani vezetés már fizetőssé tette. Ez is egy olyan tett volt – jegyezte meg a képviselő, amivel becsapták a választókat, ahogy az sem tekinthető zöld programnak, hogy a mostani forgalomcsillapítás következtében jóval többet kell autózni, mint eddig, azaz ezzel jelentősen megnövekedik a kerület zaj és károsanyag szennyezettsége. A városvezetéshez érteni is kell – jelentette ki Bajkai István.

A teljes beszélgetést itt olvashatják el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!