A drog átadása közben csaptak le a rendőrök a dílerekre - videó

Vágólapra másolva!
Három férfit fogtak el a székesfehérvári rendőrök szerda este a fővárosi Kék Golyó utcában - írta honlapján a rendőrség. A rajtaütés éppen akkor történt, amikor a kábítószer gazdát cserélt volna. 
Vágólapra másolva!

A rajtaütés éppen akkor történt, amikor a 43 éves budapesti lakhelyű - akit egy 45 éves székesfehérvári szállított a helyszínre - átadta a nála lévő kábítószert egy 48 éves pátkai férfinak.

A nyomozók a kábítószer mellett nagy mennyiségű készpénzt is találtak az elkövetőknél. A lakásaikban megtartott kutatások alkalmával további kábítószergyanús anyagok kerültek elő, amelyek

az előzetes szakértői vélemény szerint marihuána, illetve kokain.

A fővárosi férfinál tartott kutatás során a nyomozók elfogtak egy 41 éves budapesti férfit is, akinek autójában szintén kábítószergyanús anyagot, valamint annak tárolására alkalmas eszközöket találtak és foglaltak le.

A KR NNI munkatársai a 43 éves B.Tamást, a 48 éves Cs. Tibort és a 45 éves B. Györgyöt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével, míg a 41 éves Zs. Ádámot kábítószer birtoklásával gyanúsították meg, utóbbi kivételével három gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe is vették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!