Női dílereket kaptak el a rendőrök Budapesten - videó

új pszichoaktív dílerek
új pszichoaktív dílerek
Vágólapra másolva!
Két letartóztatott emberen, egy nőn és egy férfin keresztül jutottak el a rendőrök egy kábítószer forrásához, egy budapesti nőhöz, aki valószínűleg a kiskorú gyereke mellett drogozott és árulta is a kábítószert.
Vágólapra másolva!

A rendőrök megtudták, hogy a VII. kerületi Jósika utcai társasház egyik lakásában drogot árulnak. Augusztus 27-én két férfit igazoltattak, akik abból a bizonyos lakásból léptek ki. Mindkettejüknél kábítószergyanús anyagot találtak.

Forrás: youtube.com

Az egyik férfitól, saját elmondása szerint, négy csomag hasist, a másik férfitól egy csomag kristály nevű új pszichoaktív anyagot foglaltak le a rendőrök.

Forrás: youtube.com

Bementek a lakásba, amit kábítószer-kereső kutyával kutattak át.

Mobiltelefont, pénzt, valamint kábítószergyanús anyagokat, digitális mérleget és fecskendőket találtak és foglaltak le.

A házkutatás után egy budapesti nőt kábítószer-kereskedelem és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt, a társát, egy rétsági férfit pedig új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, majd őrizetbe vették és letartóztatták őket.

Forrás: youtube.com

A nyomozók később azt a nőt is azonosították, akitől a rétsági férfi a kábítószert és az új pszichoaktív anyagot vásárolta.

Őt két nappal később a XIII. kerületi lakása közelében fogták el. Nála is tartottak házkutatást, aminek meg lett az eredménye. Tőle különböző kábítószergyanús anyagokat, pénzt, mobiltelefonokat és digitális mérleget foglaltak le a rendőrök.

Az erzsébetvárosi nyomozók kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása, valamint, mivel

a gyanú szerint a kiskorú gyereke mellett árulta és fogyasztotta is a kábító hatású szereket, kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették

és javasolták a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről