A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Rákosmentének az igazi megoldást a metró jelentené

Vágólapra másolva!
Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője, a frakció családügyi kabinetjének új vezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a választókörzete legfontosabb történéseiről.
Vágólapra másolva!

A képviselő beszámolt arról, hogy a választókörzetében két bokrétaavató ünnepséget is sikerült tartani, egyrészt a főváros első Makovecz templomáé, a másik pedig a Rákosmentén megépülő sport és rendezvénycsarnoké volt. Hozzátette a kerületben élő közel 90 ezer ember már régóta vár egy olyan közösségi térre, amelyik egyszerre képes kiszolgálni a sportolni, a kikapcsolódni és a kulturális élményeket keresők igényeit. A kerületi önkormányzat döntése alapján ez a rendezvényközpont a nemrégiben elhunyt volt polgármester, Riz Levente nevét fogja viselni.

Ugyanakkor az is igaz, ennek a kerületnek vannak problémái is, ezek egyike a közlekedés – jegyezte meg Dunai Mónika, az igazi megoldást az jelentené ennek az egyébként gyorsan fejlődő városrésznek, ha egyszer a metró is kijönne oda. Már voltak rá előkészületek, ezek a folyamatok hol megtorpannak, hol felgyorsulnak, de az embernek muszáj bizakodónak lennie – mondta el a képviselő, hozzátéve ő maga annyival tud ehhez hozzájárulni, hogy elhatározta, nem adja fel a tervet, addig fog dolgozni, amíg ki nem megy Rákosmentére is a metró. Mindezek mellett nagy örömet okoz, hogy a kerületet érintő két fontos vasútvonal, a szolnoki és a hatvani is megújításra kerül, felüljárók épültek, amik segítik az itt élők mindennapjait.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!