Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

staller ilona, cicciolina
Ilona Staller, known as Cicciolina, Italian porno-star and member of Italian Parliament, poses for photographers, in Lyon on May 16, 1988. AFP PHOTO GERARD MALIE AFP/AFP/-/STF/cla / AFP PHOTO / GERARD MALIE
Vágólapra másolva!
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy miatt. Az ügyvédje szerint benne van a pakliban, hogy letartóztatják az egykori pornódívát.
Vágólapra másolva!

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a New York-i bíróság Cicciolina ellen - írja a Ripost alapján a Bors. A cikk szerint a bíróság újranyitotta egy 1992-es emberrablási ügy aktáit: az eredetileg Staller Ilona néven született pornódíva ebben az évben vitte el a Jeff Koonsszal közös gyermekét, Ludwigot a férfi New York-i otthonából, a gyerekkel pedig először Magyarországra, majd Olaszországba szökött.

Ilona Staller vagyis Cicciolina Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Cicciolina a Ripostnak megerősítette a hírt.

Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik,

– mondta az egykori pornósztár a lapnak. Az ügyvédje szerint azonban sajnos benne van a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják. Luca Di Carlo ugyanakkor azt is hozzátette, hogy mindent el fog követni, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!