A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A családok védelméről szól az Alaptörvény módosítása

Father holding child's hand FATHER SON togetherness protection CARE dad PARENTS FAMILY one parent family with one child two people MAN BOY CHILD ADULT little boy fatherhood parenthood CHILDHOOD bonding day outdoors holding hands together arm body part cro
Father holding child's hand
Vágólapra másolva!
Európában is egyedülálló módon védi majd Magyarország alaptörvénye a családokat és a gyermekeket, ha az Országgyűlés elfogadja a kormány által kedden benyújtott módosítást. A törvényjavaslat garantálja majd minden gyermek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést is. Várhatóan a Soros György által fizetett propagandisták hamarosan támadást indítanak a törvénytervezet ellen. 
Vágólapra másolva!

Az Alaptörvényben eddig is kiemelt figyelem hárult a gyermekek megfelelő testi-lelki nevelésére. Az Alaptörvény családvédelmi módosítása azt a célt szolgálja, hogy garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését, valamint kimondja, hogy a családban a nő az anya, a férfi az apa.

Magyarország védi a házasság intézményét

- közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalán.

Forrás: Novák Katalin/Facebook

Novák Katalin világossá tette, hogy Magyarország védi a házasság intézményét, egy férfi és egy nő között. A miniszter az Alaptörvény módosításának javaslata után írta ezt.

A családokat és a gyermekeket védi az Alaptörvény módosítása Forrás: PhotoAlto/Ale Ventura

Kedden került az Országgyűlés elé az Alaptörvény-módosítás, amely többek között a Magyarországon élő gyermek biztonságát hivatott szolgálni.

Ezt már az igazságügyi miniszter mondta. Varga Judit szerint a módosítás biztosítja minden gyermek számára Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelését, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

- erről Hollik István beszélt a Mandinernek. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint továbbá az is fontos, hogy garantálják a gyermekek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését.

Hát mi most világossá tettük, mondta Hollik.

Európában is egyedülálló lesz a magyar alaptörvény, ha a képviselők kétharmada zöld utat ad a módosításoknak Forrás: MTI/Kovács Attila

Uniós szinten is egyedülálló

Mindezek mellett a mostani tervezett Alaptörvény-módosítás Európában is egyedülálló. Ha az Országgyűlés igent mond majd a törvénytervezetre, akkor hazánk lesz az első ország az unióban, ahol alaptörvényi szinten mondják ki, hogy mi nevezhető pontosan családnak, és biztosítják a gyermekek háborítatlan fejlődését.

Mindezek mellett biztosítva lesz a gyermekek egészséges családhoz való joga is.

Ennek fényében pedig valószínűleg hamarosan az uniós országokból is megindul a Soros György által fizetett propagandisták támadása hazánk ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!