Így verték össze az idős férfit a 148-as buszon - videó

Verekedés egy csepeli buszon, verekedés, busz, bántalmazás, GIF
Egy csepeli buszon a két férfi nem várta meg, hogy a babakocsis, karon ülő gyermeket tartó kismama leszálljon. Ezt az anyuka, és egy idősebb utas szóvá tette. A férfiak erre alpárian káromkodtak, majd az utast leköpték és életveszélyesen bántalmazták
Vágólapra másolva!
Brutálisan összevertek egy idős férfit Budapesten a 148-as buszon. Olyan erejű ütéseket kapott, hogy kétszer is földre esett. Később életveszélyes állapotban került kórházba. A kegyetlen támadást a buszkamera az elejétől a végéig rögzítette.
Vágólapra másolva!

Egy 51 és egy 23 éves férfi mindenkit megelőzve szállt fel két éve a 148-as buszra Budapesten. Még azt sem hagyták, hogy mások leszálljanak, ráadásul egy babakocsis anyukát is megelőztek.

Ezt szóvá is tette a kismama, és a buszon maradó, az ajtó közelében ülő egyik idősebb utas. Utóbbit a két férfi alpári stílusban kezdte szidni, és le is köpték.

Amikor a busz elindult, tovább fenyegették, azt kiabálták neki, hogy le fogják szállítani a következő megállóban és ott megrugdossák.

Az idősebb támadó egészen közel hajolt az arcához, úgy üvöltözött vele, aztán le is köpte.

Az idős férfi megpróbálta eltolni támadóját, aki erre társával együtt rátámadt. Tenyérrel és ököllel is ütötték a fejét.

Amikor már menekülni próbált, az idősebb férfi követte, és többször újra megütötte. Ekkor a férfi már másodszor esett el az ütésektől.

A fiatalabb férfi ezután már csak azért nem tudott részt venni a verésben, mert a többi utas visszatartotta.

Az idős férfi visszament a busz közepére a leesett szemüvegéért, ekkor újabb ütéseket kapott. Ezután állt meg a sofőr, a támadók pedig elfutottak.

Az idős férfi életveszélyes állapotban került kórházba.

A támadók akár nyolc évet is kaphatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!