Megszólalt a szörnyű a Károly körúti balesetben meghalt fiatal fiú édesanyja

Halálos baleset történt a budapesti Károly körúton, 2020.11.01.
Budapest, 2020. november 1. Villanyoszlopnak csapódott, összetört személygépkocsi a Károly körúton 2020. november 1-jén. A balesetben az autót vezető 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette, utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Nem tudott ott lenni gyereke temetésén az a nő, akinek 17 éves fia meghalt egy balesetben a Károly körúton november elsején. A nő nem tudja elképzelni, hogy a fia drogozott volna, szerinte jó tanuló volt, New Yorkban akart karriert építeni, és nem találkozott rossz emberekkel.
Vágólapra másolva!

Anyaként nem tudja elképzelni, hogy a fia drogozott volna - mondta a Borsnak adott interjújában a Károly körúti balesetben meghalt 17 éves fiú édesanyja. A nő jelenleg börtönben van, ezért fia temetésén sem tudott jelen lenni.

Attila autójával egy villanyoszlopnak csapódott a Károly körúton november 1-jén Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Látta a tiszten, hogy valami baj van

Csendi Andreával a lap Skype-on keresztül készített interjút, leírásuk szerint a halk szavú nő a monitoron keresztül is láthatóan megtörtnek tűnt. Andreának több betegsége is van, ezekre többféle gyógyszert is szednie kell.

Trombózisom volt, lyukas a szívem és vérplazmahiányos is vagyok. Napi kétszer nyugtatót is kapok. A tragédia napján is hozták nekem a pirulákat, de a tisztnőn azonnal láttam, hogy valami baj van. Mondta is, hogy mondaniuk kell valamit, majd az alezredes úrnak adta át a szót - emlékezett vissza a nő, aki végül az említett tiszttől tudta meg, hogy a 17 éves fia meghalt.

A nő elmondása szerint

ekkor még azt mondogatta magának, hogy a halott fiú egyszerűen nem lehet az ő fia.

Később a TV2-n megláttam, hogy a Kismenők című műsorból idéznek, abban a pillanatban oszlott el minden kétségem – mondta.

Szombaton temették el

A nőnek a fiú apjával évek óta megromlott a kapcsolata, a fiúval Andrea nagybátyjánál laktak egy közös szobában. A nőt innen vitték el a rendőrök október 15-én, ekkor találkoztak utoljára.

Attila kiváló gyerek volt, jól tanult, és az volt a vágya, hogy öt évre kiutazzon a New Yorkba. Ott szeretett volna karriert építeni, hogy támogathasson bennünket – mondta az édesanyja, aki szerint a fia nem drogozott,

nem használt se katit, se füvet,

és rossz emberekkel sem barátkozott.

Az asszony azt nem tudta megmondani, kié lehetett az autó, amivel Attila halálos balesetet okozott, de a nő azt mondta, ők sosem hagyták a volán mögé ülni, bár a fiú szeretett volna vezetni, már alig várta, hogy megszerezze a jogosítványt

Csak úgy tudom elképzelni, hogy a slusszkulcsot elcsente – mondta Andrea.

A tragikus balesetben meghalt 17 éves Attilát szombaton temették el, édesapja kérésére Vilmányban helyezték örök nyugalomra. Andrea kérelmezte ugyan, hogy méltányosságból hadd lehessen ott a fia temetésén, azonban a járványhelyzet miatt a fogvatartottak nem hagyhatják el a börtönt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről