A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kizuhant egy nő egy győri ház 8. emeletéről szombaton

Vágólapra másolva!
A győri Cuha utca egyik épületének nyolcadik emeletről zuhant egy ki egy fiatal szombaton. A környékbeliek csak egy nagy puffanást, majd jajveszékelést hallottak. A 29 éves nő nem élte túl a zuhanást – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Egy 10 emeletes munkásszálló 8. emeletéről zuhant ki egy nő szombaton Győrben, a Cuha utcában. A környékbeliek pontosan tudják, mikor történt az eset – írja a Ripost.

– írta egy környékbeli.

Egy másik nő pedig pont rálátott az esetre az ablakából. Elmondása szerint aludni sem tudott miatta aznap éjjel.

Több szemtanú is látta, hogy valakit elvisznek a rendőrök. Azt viszont csak találgatják, kit és miért. Egyesek szerint egy férfit vittek el bilincsben, mások szerint egy nőt, de olyanok is akadtak, akik szerint

csak a szálló portását vitték be kihallgatni, de nem volt bilincs a kezén.

Vasárnap este többen is mécsest gyújtottak az épület előtt a nő emlékére.

A rendőrök ezt írták az Origónak:

"Tájékoztatjuk, hogy 2020. december 5-én Győrben,

a Cuha utca egyik háztömbjének 8. emeleti ablakából - ez idáig ismeretlen körülmények között - egy hölgy kiesett és életét vesztette.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a halál körülményeinek tisztázása érdekében az ügyben eljárást indított, a folyamatban lévő eljárással összefüggésben egyéb információt közölni nem áll módunkban" - írták a válaszukban.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!