Óriási fordulat, Szilágyi István özvegye meggondolta magát

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
Az ismert színész, Szilágyi István özvegye, a szobrászművész Humenyánszky Jolán úgy döntött, eladja a XVII. kerületi családi házát, amelyben családjával élt – tudta meg a Blikk. Mindez azért komoly fordulat, mert az adóságban úszó özvegyasszony, erről korábban hallani sem akart.
Vágólapra másolva!

Több, mint egy hónapja gyilkolta meg a gyanú szerint saját fia az ismert színészt, Szilágyi István. A gyilkossággal gyanúsított férfit azonnal letartóztatták, azóta is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik.

Az idős nő azóta rengeteg segítséget kapott, de a napjai nagy részét így is egyedül töltötte, ráadásul rengeteg adósága van.

Forrás: Ripost

Így a segítői azt tanácsolták neki, hogy adja el a házat, ahol a férjével és fiával lakott, erről azonban korábban hallani sem akart. A Blikk azonban most megtudta, megváltozott az özvegy asszony álláspontja, és a 150 négyzetméteres, nagyon rossz állapotban lévő házat és a hozzá tartozó 580 négyzetméteres telket 40 millió forintért hirdetik.

A Blikk úgy tudja az özvegy a hitelcsapdából menekülne, ezért döntött a ház eladásáról, amelyre évekkel korábban 7 millió forint devizahitelt vettek fel férjével, s bár a munkák sosem fejeződtek be, a tartozás csak nőtt.

Jelenleg legalább 30 milliónyi a tartozás, amellett az elmaradt szemétdíj, gáz- és telefonszámla miatt is indult végrehajtás az özvegy ellen.


A lap elérte az idős asszonyt, aki megerősítette, valóban eladásra kínálja otthonát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről