Letartóztatták a Mester utcai villamosmegállóban késelő fiatalt

mester utca, késelés
Budapest, 2021. január 16. Bűnügyi helyszínelés Budapesten a Mester utcai villamosmegállóban, ahol megszúrtak egy férfit 2021. január 16-án. A villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd a társaság egyik tagja megszúrta a fiatal férfit. A csoport tagjai ezt követően elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy társaság összeveszett egy férfival Budapesten, a Ferenc körúti Mester utca villamosmegállóban, majd a banda egyik tagja mellkason szúrta egy késsel. A bíróság ma elrendelte a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

A társaság január 16-án délkörül veszett össze a férfival a villamosmegállóban. A vita közben a banda egyik tagja,

egy 23 éves férfi kést rántott és mellkason szúrta a férfit, akinek életveszélyes sérülése lett, csak a gyors orvosi ellátás mentette meg.

Bűnügyi helyszínelés Budapesten a Mester utcai villamosmegállóban, ahol megszúrtak egy férfit 2021. január 16-án Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

A rendőrök a késelő társait gyorsan azonosították, és másnap el is fogták őket.

Ekkor már azt is tudták, hogy ki szúrta le a férfit.

Mindezek hatására a 23 éves támadó feladta magát.

Az ügyészség ezek után javasolta a férfi letartóztatását, akit emberölési kísérlettel gyanúsítanak.

Véleményük szerint fennáll annak a veszélye, hogy ha nem kerül rácsok mögé, megszökhet, elbújhat a rendőrök elől vagy újabb bűncselekményt követne el. A javaslattal egyezően a bíróság ma egy hónapra letartóztatta a férfit. A végzés végleges.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!