Vágólapra másolva!
Mivel a migránsok egyike sem tudott hiteles iratokat felmutatni, a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Vágólapra másolva!

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök 26 migránst fogtak el az elmúlt 24 órában.

A román-magyar közös ellenőrzés során a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen negyed 10-kor egy bolgár honosságú kamionban hat afgán férfit találtak.

Később négy esetben, összesen 13 migránst fogtak el Szegeden és Röszkén, illetve a Röszke autópálya-határátkelőhelyen, akik között szírek, pakisztániak, és afgánok is voltak.

A Nagylak határon román-magyar közös ellenőrzés közben egy török kamionban hét migránst találtak a rendőrök, akik afgánoknak vallották magukat.

A rendőrök 65 migránst tartóztattak fel az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun megyében.

Összesen 34 migránst fogtak el Kunbaja, Tompa, Tataháza és Kelebia területén, akik között szírek, afgánok, irakiak, és albánok is voltak.

Ugyanebben az időszakban egy férfi ellen embercsempészet miatt eljárás indult.

Hercegszántón, Kelebián, Kunbaján és Garán összesen 31 migránst tartóztattak fel, akik szírnek, marokkóinak, és afgánnak vallották magukat. Mivel egyikük sem tudott hiteles iratokat felmutatni, a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A rendőrök egy migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megyében.
Az algériai férfi Ilonkamajorban fogták el. A férfi semmilyen hiteles iratot nem tudott felmutatni az őt igazoltató rendőröknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről