Bohár Dániel is csatlakozott a Megafon csapatához

Vágólapra másolva!
A Riporter közösségi oldalán jelentette be Bohár Dániel, a Pesti TV oknyomozó riportere, hogy csatlakozott a Megafon csapatához. Az ismert újságíró szerint minden jobboldalinak hallatnia kell a hangját, ehhez pedig a legjobb eszköz a Megafon. 
Vágólapra másolva!

Mi, jobboldaliak nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen ott tiltanak minket, ahol csak tudnak. De hiszek abban, hogyha jó és menő tartalmakat készítünk, akkor sikeresek lehetünk mindegyik közösségimédia-felületen - ezzel indokolta Bohár Dániel, hogy felkereste a Megafon csapatát. Szavaiból kiderült, abban szeretne segítséget kérni tőlük, hogy munkái minél több emberhez eljussanak.

Úgy látja, a jobboldalon sokan vannak, akiknek van mondanivalójuk, és tehetségesek.

- üzent a jobboldali közösségnek az oknyomozó újságíró, azt kérve, aki teheti, hozzá hasonlóan csatlakozzon a Megafonhoz. A győzelmet csak együtt, közösen és minden erőnket, tehetségünket beleadva érhetjük el - összegzett a posztjában.

Mint ismert, Rákay Philip szintén csatlakozott a Megafonhoz. Amikor eldöntöttem, hogy intenzív facebookozásba kezdek, megkerestem a legjobb csapatot, amely ebben segíteni tud: a Megafon Központot. Hónapok óta közösen dolgozunk azért, hogy itt is mindenkihez eljuthasson a patrióta értékrend - fogalmazott közösségi oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!