A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkészült a fantomkép: ő zaklatott szexuálisan egy nőt a HÉV-en

Vágólapra másolva!
A múlt héten egy férfi meg akart erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en. Miután a nő ellenállt, megverte és kifosztotta. A rendőrök grafikát készítettek a támadóról, és hajtóvadászatot indítottak ellene.
Vágólapra másolva!

A nő a HÉV Szilasliget és Gödöllő közötti szakaszán utazott, amikor leült vele szembe egy férfi, aki minden előzmény nélkül azt mondta neki, hogy

tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.

A nő ezt nem tette meg, erre a támadó a telefonját és a tárcáját követelte, amit meg is kapott. Ennek ellenére többször megrúgta a nőt, és azt hajtogatta, hogy

A nő próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki más nem volt a kocsiban.

A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a nő azt mondta a férfinak, hogy a férje ott várja. Erre az hátrálni kezdett, majd a megállóban leszállt a szerelvényről, és elmenekült.

A támadóról grafika készült:

Forrás: Police.hu

A támadó 20-25 éves, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű férfi.

A támadás idejében kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott.

A férfi azonosításához és felkutatásához továbbra is gyűjti az információkat az erre külön létrehozott nyomozócsoport. Azt kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy információja van róla, az jelentkezzen a rendőrségen.

A támadó ellen szexuális erőszak kísérlete, testi sértés és kifosztás gyanúja miatt nyomoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!