Gyurcsány polgármestere, László Imre elismerte, hogy soron kívül adatta be magának az oltást

Vágólapra másolva!
Elismerte Újbuda DK-s polgármestere, László Imre, hogy soron kívül kapta meg a koronavírus elleni vakcinát, pedig még nem lett volna rá jogosult. Erről szerdán mi is írtunk a 888 alapján. László Imre korábban kórházigazgató volt, de ma már értelemszerűen polgármesterként nem az egészségügyben dolgozik. Két napja derült ki, hogy Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármestere jogosulatlanul kért és kapott koronavírus elleni védőoltást január elején. Azóta az is kiderült, hogy nemcsak saját magának, hanem a feleségének is beadatta.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt a 888 megírta, László Imre az ATV egyik reggeli műsorában azt mondta, hogy "behívták" abba a kórházba, ahol korábban igazgató volt. Az oltási rend szerint eddig csak az egészségügyben dolgozók és az idősotthonok lakói kaphattak oltást, az újbudai DK-s polgármester értelemszerűen nem tartozik egyikbe sem.

László Imre eddig nem reagált, most a baloldali Indexen keresztül próbált magyarázkodni, ugyanúgy, ahogy Hiesz György is: ő nem is tudta, hogy neki nem jár az oltás.

A 888 felvetette Falus Ferenc baloldali politikus-aktivista érintettségét is, hiszen már ő sem dolgozik az egészségügyben. Falusnak van egy egészségüggyel foglalkozó magáncége, azt nem tudni, hogy abban folytat-e olyan tevékenységet, ami alapján jogosult volt az oltásra.

Ahogy megírtuk, a baloldal a járvány kezdete óta mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltassa a járvány elleni védekezést, és a halálkampányukkal sokakkal akarják elhitetni, hogy a vakcinák veszélyesek. Ennek ellenére éppen a Gyurcsány-féle koalíció tagjai sorra buknak le azzal, hogy soron kívül oltatták be magukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről