A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai István: Mindez az erzsébetvárosiak arculcsapásának tekinthető

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerületi zeneiskola körüli hercehurcákról.
Vágólapra másolva!

Bajkai István beszélt az erzsébetvárosi önkormányzat döntéséről, amelynek értelmében helyet adtak a Színház és Filmművészeti Egyetem jelenlegi vezetése ellen tiltakozóknak. Egy olyan épületet adtak át, amit a kerület korábbi vezetése zeneiskolának alakított ki több százmillió forintos beruházással. Az épület elkészült, de az önkormányzati választáson győzött koalíció nem adta át az épületet a zeneiskolásoknak, egy közel hetvenéves zeneiskolának.

Helyette az épület egy más kerületben alakult egyesület birtokába került, mindez a kerületiek arculcsapásának tekinthető. Erről sem beszélt a kerületet jelenleg irányító koalíció, a kampány során egy szót nem mondtak. Kérdés az is, hogy a mostani többség képviselői, amikor az előző ciklusban szavaztak a zeneiskolai felújításról, tudták-e, hogy az épületbe mások költöznek majd be. Most a zeneiskolának kell helyet találni másutt, még akkor is, ha az önkormányzat ebben nem nyújt támogatást. Az iskola és már intézkedések miatt is több lépésen is gondolkodik a Fidesz-KDNP frakció, aláírásgyűjtéstől kezdve sok minden máson.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!