A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Budapesten árult heroint egy szerb drogdíler

Vágólapra másolva!
Egy szerb drogdíler a Zuglóban élő társánál tartotta és készítette elő eladásra a heroint, amit aztán viszonteladóknak, köztük a harmadik társuknak adott el.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a szerb férfi 2017 nyarától 2019 március 12-ig kábítószerek, első sorban heroint árult Budapesten.

A drogot egy 66 éves magyar férfi XIV. kerületi lakásában tartotta, amiért havonta 40 ezer forintot fizetett neki.

Itt készítette elő a drogot eladásra. A heroint adalékanyaggal felhígította, majd kisebb, tojás vagy henger formájú tömbökbe adagolta, amikből alkalmanként egy-egy darabot adott el a viszonteladóknak, köztük harmadik társuknak, egy 45 éves magyar férfinak.

A férfi 10-14 naponta vett heroint, aminek egy részét tovább hígította, majd eladta, egy részét pedig elfogyasztotta.

A szerb férfi eleinte maga tartotta a kapcsolatot a vevőkkel és ő adta át a kábítószert. Később ezt már a társára bízta.

A 45 éves férfi 2019. március 11-én telefonon megkereste a dílert, hogy újabb heroin adagot akar venni. Megállapodtak, hogy másnap üzletelnek. Egy III. kerületi parkolóban találkoztak. A vevő 200 gramm heroinért 1.200.000 forintot fizetett.

A rendőrök tetten érték és elfogták őket. A XIV. kerületi lakásban egy és fél kilós kiszerelésekben több kiló heroint, annak hígítására használt anyagot, valamint kokaint foglaltak le.

Az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a férfiak ellen, akik jelenleg bűnügyi felügyelet alatt vannak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!