A kormány megteremtette a lehetőséget a családok talpra állásához

Happy family with a dog looking through the window at home. Young happy family and their dg relaxing by the window at home and looking through it.
Young happy family and their dg relaxing by the window at home and looking through it.
Vágólapra másolva!
A kormány hihetetlen munkát végezve igyekezett megteremteni a lehetőségét annak, hogy az országgal együtt a családok is talpra tudjanak állni - jelentette ki az Európai Regionális Szervezet (Ergo) nevű hazai szerveződés elnöke.
Vágólapra másolva!

Ékes Ilona hétfőn az M1 csatornán azt mondta, a Fidesz 2010-ben csődközeli, adósságokkal agyonterhelt, családellenes intézkedésekkel sújtott országot vett át, de jelenleg óriási segítségeket kapnak a családok és a jegyespárok.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Drazen_Zigic

A volt fideszes országgyűlési képviselő örvendetesnek nevezte, hogy a felsőoktatásban tanulókra is kiterjesztették a családtámogatás igénylésének lehetőségét.

- idézte fel.

Szükségesnek tartották például a családok életéhez alkalmazkodó rugalmas munkavállalási lehetőségek kialakítását, valamint egy biztonságos napközis és bölcsődei gyermekellátó intézményrendszer kiépítését - ismertette Ékes Ilona, hangsúlyozva, hogy a kormány nagy eredményeket ért el ezeken a területeken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!