A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Imádta a gyerekeit - mondta a sárkeresztúri pedofil apa volt barátnője

pedofil
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Aljas rágalomnak és hazugságnak tartja korábbi barátnője a sárkeresztúri pedofil apa ellen felhozott vádakat. Ferencet azzal gyanúsítják, hogy Valentin-napon próbálta megerőszakolni a saját hétéves kislányát.
Vágólapra másolva!

Dolgos, odaadó és figyelmes embernek ismertem meg. Nincsenek ferde hajlamai, soha nem tenne ilyet, hiszen mindig is imádta a gyerekeit – mondta a Borsnak a sárkeresztúri pedofil apáról korábbi barátnője. Renáta továbbra is kiáll a férfi mellett, akit saját kislánya megrontása miatt körözött a rendőrség hat napig. R. Ferencet végül szombat este fogták el, amikor váratlanul megjelent az élettársa házánál.

Ha valaki ilyet elkövet, biztosan nem megy vissza a tett színhelyére. Felkavar az eset, mert nekem is volt közöm hozzá,

– mondta a lapnak V. Renáta. A nő szerint aljas rágalom és hazugság, amivel Ferencet gyanúsítják.

Kedden döntenek a letartóztatásáról

A férfi 8 éve jött össze R. Anitával, akitől három gyereke is született, azonban tavaly február közepén otthagyta családját, és összeköltözött Renátával egy szentesi albérletben. A kapcsolatuk három hónapig tartott, majd Ferencet visszafogadta gyerekei anyja.

R. Ferenc a gyanú szerint megpróbálta megerőszakolni hétéves kislányát

február 14-én, azonban élettársa a boltból hazaérve az ablakon keresztül meglátta őket. Mint kiderült, a férfit korábban öt év börtönre ítélték, mert a saját kisöccsével is fajtalankodott.

A kép illusztráció Forrás: --

A Bors megkeresésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: indítványozták a szexuális erőszakkal gyanúsított férfi letartóztatását, amiről kedden dönthetnek. A lap úgy tudja, vallomásában védekezett a férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!