A baloldal, élükön Gyurcsány Ferenc pártjával, tudatosan félrevezeti a közvéleményt

ORBÁN Viktor; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2021. február 15. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A baloldal, élükön Gyurcsány Ferenc pártjával, tudatosan félrevezeti a közvéleményt. A járvány kezdete óta folyamatosan hazudnak és álhíreket terjesztenek - jelentette ki Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az MTI-nek.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus ismertette, Magyarország lakosságarányosan az EU beszerzési rendszerén keresztül a jelenleg rendelkezésre álló összes vakcinákat megrendelte erre a félévre. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg 20 millió adag vakcinát rendeltek az Európai Unióból.

- tette hozzá az államtitkár.

Ezért vásárolt a magyar kormány még Oroszországból és Kínából is vakcinát, további hétmillió adagot. Ismét arra kérjük a baloldalt, hogy ha már nem segítik a járvány elleni védekezést, legalább ne hátráltassák azt hamis híresztelésekkel - hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!