A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Brutális részletek derültek ki a Bihari utcai gyilkosságról

Kőbánya, elfogták a csavarhúzós gyilkost
elfogták a csavarhúzós gyilkost
Vágólapra másolva!
Egy villamosmegállóban kialakult konfliktus után egy férfi megütött egy másikat egy csavarhúzóval. Amikor a megtámadott testvére számon akarta kérni tettét a támadón, a gyilkos a fejébe döfte a csavarhúzót. Azonnal elájult és többet nem tért magához, másfél hónappal később halt meg a kórházban.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy most 30 éves férfi tavaly tavasszal, április 29-ének reggelén a kőbányai Bihari utca és Balkán utca kereszteződésében lévő villamosmegállóban beszélgetett, italozott több ismerősével, köztük az ügy későbbi áldozatával és annak testvérével együtt. Egy idő után a társaságból több emberrel is összeveszett a férfi, aki agresszív lett, rátámadt a többiekre, amit a társaságból az egyik férfi szóvá tett.

A férfi arcon vágta a másikat. Olyan erővel ütötte meg, hogy a megállóból a villamossínekre sodródott az áldozat.

A támadó utánament és a villamossíneken is meglökte, és megint rátámadt.

Elfogták a csavarhúzós gyilkost Forrás: Police.hu

A támadó a villamosmegállóból átment a Bihari utcában lévő egyik társasházhoz. A későbbi áldozat testvére utánament, hogy ő is szóvá tegye az agresszív viselkedését. A férfi egy csavarhúzó nyelével homlokon ütötte ismerősét. Az ügy áldozata eközben a villamosmegállóban állóktól megtudta, hogy a férfi megtámadta a testvérét. Nagyon dühös lett, elindult utána, hogy felelősségre vonja. Amikor a verekedő férfi meglátta, ő is elindult felé. Amikor egymáshoz értek, a férfi, aki számon akarta kérni a támadót, arcon vágta.

Az ütéstől a verekedő a földre került, de azonnal fel is állt onnan, és a nála lévő csavarhúzó hegyével nagyon erősen megszúrta a másik férfit a fején, majd elszaladt.

A gyilkosságot megelőző garázdaságról egy térfigyelő kamera felvételt készített:

Az áldozat azonnal elvesztette az eszméletét és többet nem tért magához.

Súlyos agysérülése keletkezett, amivel kórházba került, ahol 2019. június 14-én meghalt.

A támadót a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói a támadás után másfél órával a helyszín közelében elfogták.

Forrás: Police.hu

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben emberölés és garázdaság miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!