Minden eddiginél részletesebb könyv jelent meg a hagyományos családmodellt támadó genderlobbiról

Thousands Flock To Annual Pride March In New York City New York Pride Parade Gay pride Parade LGBT LGBTQIA LGBTQ transgender trans non bibary gender fluid New York City empire state building USA America RAINBOW RAINBOW FLAG
A parade goer wears rainbow butterfly wings and shorts at the annual Pride Parade on Sunday, June 29, 2019 in New York, NY. This years annual Pride Parade celebrates the 50th Anniversary of the Stonewall Uprising and a half-century of LGBTQ+ liberation. (Photo by Erin Lefevre/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ gondozásában a napokban jelent meg Szilvay Gergely A gender-elmélet kritikája című könyve. Az online könyvbemutatón Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter elmondta, hogy a nemzetközi genderlobbi, mely hódító háborút indított, az elbizonytalanítást tűzte ki céljául. A legalapvetőbb dolgokat is megkérdőjelezi, például azt is, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Szilvay Gergely többek között arra mutatott rá, hogy a gender-elmélet végletesen elválasztja egymástól a testet és a személyiséget, ezáltal csereszabatossá teszi, kiben milyen "nem" lakozik.
Vágólapra másolva!

Maga a könyv bemutatja, hogy mi a gender-elmélet, mi a közös a radikális feminizmusban, a homoszexuális propganadában és az ún. "LMBTQ-mozgalomban", hogy mi mindebben a téves, és mi mindennek a káros, sőt, veszélyes gyakorlati következménye - legfőképpen a gyermekek egészséges fejlődésére nézve.

A genderideológia ugyanis olyan útvesztőbe viszi be a társadalmat, amely relativizálja nő és férfi teremtettségét: tagadja, hogy "csak" két nem - női és férfi - létezne, a legkülönfélébb szexuális és nemi identitásokat normálisnak állítja be, ezáltal főszabályt csinál a kivételből. Ráadásul mindennek elfogadását kötelezővé kívánják emelni és el akarják hallgattatni azokat, akik meg merik kérdőjelezni ennek az egésznek a létjogosultságát. "Egy ilyen könyv Nyugaton már nem jelenhetett volna meg" - hangzott el a könyvbemutatón is.

– figyelmeztetett Szánthó Miklós, a Központ igazgatója. Ha ugyanis elindulunk a "nemi szerepek" relativizálásának csúszós lejtőjén és eljutunk oda, hogy mindenféle szexuális orientáción alapuló megkülönböztetés tilos, akkor a kisgyermekeket megrontó pedofiloknak vagy az állatokkal fajtalankodó zoofilok számára ki és milyen alapon állít majd erkölcsi korlátokat? Hiszen a genderlobbi szerint minden "nemi szerepet" és szexuális irányultságot el kell fogadni.

Az izgalmas beszélgetést itt tudja megnézni:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!