A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Lezárták a nyomozást az István utcai gyilkosság ügyében

Vágólapra másolva!
A 29 éves B. Norbert 2019 januárjában meggyilkolt egy nyelvtanárt, akitől szobát bérelt egy István utcai lakásban. Nem tudta időbe kifizetni a lakbért, ezért gyilkolta meg a férfit. Miután végzett vele, a kutyáját is megölte és felgyújtotta a lakást. A rendőrség mostanra befejezte a nyomozást az ügyben.
Vágólapra másolva!

Egy kigyulladt lakáshoz riasztották a tűzoltókat 2019 január 28-án a budapesti István utcában. Miután a tűzoltók eloltották a lángokat, egy holttestet találtak az egyik szobában, valamint egy kutya tetemét.

A rendőrök a lakásban vérnyomokat találtak. A boncoláson kiderült, hogy a féri nem a tűzben halt meg, hanem többször leszúrták.

Kiderült, hogy a nyelvtanárként dolgozó férfi a lakásának több szobáját is kiadta. Aznap akarta elkérni a pénzt B. Norberttől, aki viszont haladékot kért.

Ezek után leszúrta a nyelvtanárt, majd a kutyájával is végzett és felgyújtotta a lakást. A tűzzel akarta leplezni a gyilkosságot.

A rendőrök nem sokkal később elfogták a férfit, aki részben beismerő vallomást tett. A letartóztatásban lévő B. Norbert ellen emberölés és állatkínzás miatt nyomoztak a rendőrök, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait elküldték az ügyészségre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!