A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bozótvágóval és gázfegyverrel akartak visszaszerezni egy telefont

machete erdő, fa, rönk, kivágott fa
Vágólapra másolva!
Felfegyverkezve indult el két férfi annak az embernek a házához, akiről az idősebbik azt hitte, hogy egy szórakozóhelyen eltette a mobiltelefonját. Amikor megmondták neki, hogy megölik, a férfi közölte a támadóival, hogy ő pedig hívja a rendőröket.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron egy férfi egy szórakozóhelyen ivott, majd hazaérve észrevette, hogy nincs meg a mobilja.

Azt gondolta, hogy tudja ki lopta el tőle, ezért a nevelt fiát arra kérte, kísérje el a férfihoz és szerezzék tőle vissza.

Az idősebb férfi egy bozótvágó kést is magával vitt, a fiatalabbik pedig egy gázfegyvert. Amikor odaértek kiszemelt áldozatukhoz, követelték tőle, hogy adja vissza nekik a mobiltelefont, miközben

az idősebb maga előtt hadonászott a machetével, nevelt fia pedig a fegyvert fogta a kezében és mindketten azzal fenyegetőztek, hogy vér fog folyni.

Illusztráció shutterstock

Hiába mondta nekik a férfi, hogy nincs nála a telefon,

az idősebbik támadó lökdösni kezdte és a bozótvágóval többször ráütött a karjára és a lábára, miközben a fiatalabbik 2 méterről ráfogta a pisztolyát.

Amikor a férfi azt mondta nekik, hogy hívja a rendőrséget a támadók leléptek. A megtámadott férfi 8 napon belül gyógyuló horzsolásos sérüléseket szenvedett.

A bíróság a két büntetlen előéletű férfival szemben önbíráskodás kísérlete miatt 1 év 10 hónap börtönbüntetést szabott ki, amit mindkettejük esetében 3 év próbaidőre felfüggesztettek.

Az ítéletet az ügyészség és a vádlottak is elfogadták, ezért az jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!