Bajkai István: Az ellenzék ezen véleménye is csupán hangulatkeltésre alkalmas

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a parlamenti ellenzék hétvégi véleményéről, valamint az erzsébetvárosi lakosoktól megvont juttatásokról.
Vágólapra másolva!

A politikus reagált az ellenzék hétvégi véleményére, mely szerint a kormány aljas, sunyi módon terjesztett be több mint harminc törvényjavaslatot a Parlament elé. Mint kifejtette, ez egy rosszindulatú állítás, hiszen az Országgyűlésnek megvan a maga ügyrendje, szabályzata, bizottsági munkája, azaz rögzítve vannak azok az eljárásrendek, hogy miként történik egy törvényjavaslat beterjesztése. A képviselő szerint az ellenzék ezen véleménye is csupán hangulatkeltésre alkalmas, egy lejárató szándékú,manipulatív kijelentés-sorozat részeként.

Hozzátette, a baloldali ellenzék a parlamenti munka kapcsán nem szokott kitérni olyan részletekre, hogy miként kellene értékelni a szabályoknak megfelelő működést. A baloldali képviselők is ott ülnek a Parlamentben, már amikor valóban ott vannak, amikor tiszteletüket teszik – jegyezte meg a kormánypárti politikus, ezért sem ártana, ha tisztában lennének az eljárási szabályokkal, egyszerűen nem veszik figyelembe, miként kerül egy törvényjavaslat a plenáris ülés elé.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!