A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lélegeztetőgépen tartották, az életéért küzdött egy szombathelyi hétgyerekes anya

koronavírus
A koronavírus legújabb breton mutánsa "kikerüli" a PCR-tesztet
Vágólapra másolva!
Tizenkét napig feküdt kritikus állapotban, élet-halál között lebegve az a hétgyerekes szombathelyi édesanya, akit húsvétkor engedtek haza a kórházból. A Blikk a családnál járt, akik elmondták, az asszonynak a kórházban töltött időről szinte semmi emléke nem maradt, és azóta is rémálmok gyötrik.
Vágólapra másolva!

"Február végén kezdtem lebetegedni a lányommal csaknem egy időben. Az első tesztem negatív lett, de napról napra rosszabbul lettem" - idézte fel a hétgyerekes nő a Blikknek, hogyan kezdődött nála a koronavírus-fertőzés.

A mentők együtt vitték el anyát és lányát, de az asszonyt a kórházban tartották kétoldali tüdőgyulladással. Innentől kezdve az anyuka arra sem emlékszik, hogyan került az intenzív osztályra.

Valahol valaki, valami fogva tartott, én pedig vártam, hogy eljön értem a férjem és megment. Időn kívüli volt ez az egész, mint az álmok, csak ebből a lidércnyomásból két hétig nem volt ébredés" - mesélte a mélyen vallásos nő a lapnak.

Csak olykor-olykor tért magához, ilyenkor látta az orvosokat és az ápolókat az ágya körül.

Nem tudom, miért lettem a Jóisten eszköze, én csak Tóthné Viki vagyok Szombathelyről" - mondta az asszony, aki nagyon boldog volt, hogy március 25-én gyógyultan végre hazaengedték a kórházból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!