A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Majdnem agyonvertek egy debreceni férfit, majd rágyújtották a lakókocsiját - videó

gyújtogatás miatt kiégett egy lakókocsi Debrecenben 2021. április 24-én
gyújtogatás miatt kiégett egy lakókocsi Debrecenben 2021. április 24-én
Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés-kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kell felelnie két férfinak Debrecenben. A hajdú-bihari rendőrök kezdeményezték, a Debreceni Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.
Vágólapra másolva!

Április 24-én, szombaton este érkezett bejelentés a rendőrségre egy lángoló lakókocsiról Debrecenben, a Benedek Mihály utcában.

A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta.

Mint kiderült, a lakókocsiban egy férfi és egy nő bent volt, amikor három ismerősük meglátogatta őket. Inni kezdtek. A vendégek közül ketten, a 36 éves T. Tamás és a 37 éves G. József, számonkérték a vendéglátójukon, a 44 éves férfin egy régi sérelmüket. A vita elfajult.

A két férfi brutálisan megverte a "házigazdát", majd a magatehetetlenül fekvő áldozatukra, valamint a velük együtt érkező barátjukra és az 58 éves nőre gyújtották a lakókocsit.

Gyújtogatás miatt kiégett egy lakókocsi Debrecenben 2021. április 24-én Forrás: Police.hu

A férfit az időközben hazaérkező lakótársa húzta ki a lángoló trélerből, és segített megmenekülni a bennmaradt már két bajbajutottnak is.

Az orvosi vélemények alapján a 44 éves férfi súlyosan megsérült.

A debreceni rendőrök még aznap rájöttek, kik lehettek a gyújtogatók. Elfogták őket. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya

különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés-kísérlet megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a két debrecenit.

Letartóztatásukat április 27-én elrendelte a Debreceni Járásbíróság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!