A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Rákay Philip írása a rajongó Vágó Istvánról

Vágó István
Budapest, 2011. április 14. Vágó István televíziós műsorvezető, a Magyar Demokratikus Charta egyik szóvivője részt vesz azon a sajtótájékoztatón, amelyet a 2011. április 16-ra, az új alaptörvény elleni tiltakozásul szervezett tüntetésről tartottak a Batthyány-örökmécsesnél. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Most vettem csak észre, hogy pár nappal ezelőtt Vágó István - középkori trubadúrokat és minnesangereket megszégyenítő, elaléló stílusban - megírta a maga politikai „szerelmes levelét" Dobrev Klárához. Csodálatos vallomás - írja közösségimédia-oldalán Rákay Philip kommunikációs szakember.
Vágólapra másolva!

Így folytatja:

E levélke pusztán arra hivatott, hogy előfutára legyen ama történelmi jelentőségű pillanatnak, amikor Klára asszony, hosszas szabódás, Feri önzetlenül kitartó unszolása, és tucatnyi, pártpénzből szponzorált, rendkívül objektív közvéleménykutatás után végre beadja a derekát, és igent mond az összbaloldali miniszterelnök-jelöltségre.

Vágó egyebek mellett ezt írja feltétel nélküli rajongásának tárgyáról, hosszasan, izzadva bizonygatva azt a tételt, hogy Klára a legalkalmasabb jelölt a haza számára:

Vágó István Forrás: MTI/Kallos Bea

Például azért, neves kvízprofesszorom, önjelölt polihisztorom, mert Kövér László családjában nem találunk az 1956-os szabadságharcot és a hazát eláruló, majd minden idők legvéresebb, gyilkos megtorlását irányító, koncepciós pereket és akasztásokat megrendelő, pártfunkcionáriusként egy zsidó család elkobzott villájában páváskodó, a kommunista titkosszolgálatokat üzemeltető, a spontánnak hazudott privatizációt kitaláló, majd az állami vagyon elsíbolásával multimilliárdossá váló, ki tudja, éppen melyik külföldi titkosszolgálatnak dolgozó, s az országot bármelyik pillanatban, önként és dalolva, el- és kiárusítani vágyó gazembereket.

Talán ez lehet a nagyon egyszerű oka mindennek...

Vágó azt is írja Dobrev Kláráról: „Szereti a kamera". Hát, hogy úgy mondjam: gusztus dolga ez is, rajongó Vágó úr! S még ha a kamera szeretné is, de a magyar társadalom többsége zsigerből lúdbőrzik attól, amit az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán és a DK egész jelene és múltja képvisel.

Ne csodálkozz, István! Megdolgoztatok érte! - írta Rákay Philip.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!