A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szándékosan közölt álhírt a baloldal a kórházakról

Vágólapra másolva!
Újabb szándékos rágalmazás és félremagyarázás történt a baloldal részéről. Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni. A kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt - reagált szombati közleményében az EMMI a baloldali médiában megjelent hírekre.
Vágólapra másolva!

Kunetz Zsombor egészségügyi elemzőre hivatkozva a Soros-blog írta meg először, hogy "a kormány keddig várja a javaslatokat azzal kapcsolatban, hogy hány kórházat lehet bezárni az országban". Ahogy bőven volt már rá példa, a baloldali média gyorsan átvette az egyébként meglehetősen ingatag lábakon álló hírt.

Az EMMI azonnal cáfolta Kunetz értesüléseit, és mint közleményükben írják, "Kunetz Zsombornak, mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt."

- szögezte le a minisztérium. Végül hozzáteszik, hogy a "Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!