A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai István: Aki egy oltással szemben kelt bizonytalanságot, az oltásellenes

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Molnár Antal Zeneiskoláról, de szóba kerültek az oltások is..
Vágólapra másolva!

Az erzsébetvárosi Molnár Antal zeneiskola kapcsán apolitikus emlékeztetett azokra a szavakra, amit Niedermüller Péter mondott még a választási kampány előtt, amikor arról beszélt, azért nem szeretne polgármester lenni, mert ehhez nem ért. Bajkai István szerint mindezt be is bizonyította eddigi működése alatt. Példája ennek a hozzá nem értésnek az is, ami a Molnár Antal zeneiskolával történt, aminek az épületét még az előző vezetés újíttatta fel kulcsrakész állapotba, ám a kerület új irányítói nem adták birtokba, sőt, az is kiderült, másnak kívánják odaadni az ingatlant.

A botrány hatására végül egy évvel később a zeneiskolások beköltözhetnek. A képviselő szerint egyébként botrányos volt, hiszen egy évnyi zeneiskolai oktatás maradt el, mindez egy oktatásellenes lépés volt a mostani városvezetéstől, hiszen már 2019 őszén beköltözhettek volna a zeneiskolások, arról nem beszélve, hogy a mostani vezetés komoly bérleti díj fejében adja nekik oda az ingatlant, azaz kijelenthető, hogy a kerület irányítóinak csak és kizárólag a pénz számít.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!