Halálra akarta késelni a barátnőjét egy fiú Kunszentmiklósnál

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség az ellen a 17 éves fiú ellen, aki januárban meg akarta gyilkolni a barátnőjét, aki éppen a közös gyerekükkel feküdt az ágyban. A támadót a rokonok állították meg.
Vágólapra másolva!

A 17 éves fiú 2017 óta van kapcsolatban a lánnyal, 2020 augusztusában egy közös fiuk is született. Viszonyuk hullámzó volt.

Tavaly ősszel, egy vita közben a fiú felpofozta a lányt és elköltözött tőlük.

Decemberben elhatározták, hogy megpróbálják helyrehozni a kapcsolatukat. Úgy döntöttek, hogy együtt töltik a szilvesztert a fiú anyjának a házában. Január 1-jén, napközben a kamasz lerészegedett, este pedig kötözködött és vitatkozott a lánnyal.

22 óra körül a fiú békülési szándékkal odalépett az ágyhoz, amin négy hónapos gyermekükkel együtt feküdt a párja. A lány azonban azt mondta, hogy akkor beszéljék meg, ha már kijózanodott. A fiú ettől annyira dühbe gurult, hogy szidni kezdte a párját,

majd megmarkolta a haját és megragadta a torkát.

A lány beverte a fejét az ágytámlába.

Ekkor az egyik rokon leállította a fiút, aki erre megfogott egy éles kést, berontott a szobába, és megint rátámadt a lányra. Még mielőtt a feje és mellkasa felé szúrhatott volna, egy rokon elkapta a kezét, amitől kiesett a kezéből a kés.

Forrás: Police.hu

A fiú megint felkapta a kést és megpróbálta megkéselni a lányt, de ismét le tudták fogni.

Nem nyugodott meg, megint rátámadt a párjára. Többször oldalba rúgta a lányt. Végül a rokonoknak sikerült kitessékelniük a szobából. Hívták a rendőrséget. Az ügyészség gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat a fiú ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!