A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Hiába omlott össze Karácsony Gergely, Gyurcsányné nem kampányol saját magának

Vágólapra másolva!
Megdöbbentő interjút adott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Gyurcsány Ferenc felesége. Miközben papíron elkezdődött a baloldali előválasztási kampány, Gyurcsányné nem csak nem próbált kampányolni, de valójában ki is mondta, hogy nem fog. Vagyis újból lelepleződött az előválasztási színjáték, Gyurcsány Ferenc már eldöntötte, hogy Karácsony Gergely nyer.
Vágólapra másolva!

Tőlem egyetlen rossz szót nem fognak hallani - mondta Gyurcsányné az ATV Egyenes beszéd című műsorában általánosságban az - állítólagos - ellenfeleivel kapcsolatban. Ezzel világossá tette:

nem fog kampányolni azért, hogy ő legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Ez azért is furcsa, mert

Karácsony Gergely kampánya alig indult el, már össze is omlott.

Kiderült, hogy a főpolgármester semmilyen nyelven nem beszél, hazudott a nyelvvizsgájáról is, nevetségessé vált, amikor kampányát arról a Nyírtassról indította, ahol négy éve - az előző kampányban - járt utoljára, súgógépről felolvasni is alig tudta a beszédét, közben végig remegett a hangja.

Gyurcsányné ennek ellenére nem kampányol, sőt, valójában semmilyen konkrétumot nem hajlandó mondani, nehogy kampánynak tűnjön.

Az interjú egyik legnevetségesebb pontja az volt, amikor egy konkrét kérdésre azt válaszolta: nekem erről határozott véleményem van, de egyelőre nem mondom el...

Gyurcsányné újból leleplezte az előválasztási színjátékot: nincs valódi küzdelem, férje, a DK elnöke már eldöntötte, hogy Karácsony Gergely (egy egyszázalékos törpepárt társelnöke) lesz a baloldal jelöltje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!