Karácsony Gergely teljesen szétesett: zavarában átbiciklizett a piros lámpán - videó

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Karácsony Gergely az elmúlt napok kudarcsorozata után teljesen szétesett: egy budapesti protokolleseményen zavarában áthajtott biciklivel a piroson. 
Vágólapra másolva!

A HírTV stábja éppen az új MOL Bubi kerékpár bemutatásán forgatott, ahol a főpolgármester is kipróbált egy biciklit. A felvételen jól látszik, hogy Karácsony megáll a piros lámpánál, tehát nem arról van szó, hogy nem vette észre. Utána azonban egyszer csak elindul, annak ellenére, hogy a lámpa még mindig piros, csak akkor vált zöldre, amikor a főpolgármester már rég az Erzsébet tér melletti autóúton biciklizik.

Az elmúlt napok sorozatos kudarcot hoztak Karácsony számára. Előbb egy rekláminterjúnak szánt nyilatkozatából kiderült, hogy egy szót sem beszél angolul, majd amikor bejelentette, hogy indul a baloldali előválasztási színjátékon, Gyurcsány elcsépelt közhelyeit hangoztatta. Kedden Dunaújvárosban pedig Gyurcsány krákogással jelezte neki, hogy fejezze be a választ egy kérdésre. Úgy tűnik, a történtek megviselték a főpolgármestert. Most talán az őt körülvevő újságírók miatt jött ennyire zavarba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!