Bajkai István: Az emberek idegeivel, életével játszik a városvezetés

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Nemzet Sportolója elismerésről, de szóba kerültek erzsébetvárosi ügyek is.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt a Nemzet Sportolója elismerés átadásáról,ahol Jónyer István asztaliteniszező pályafutását díjazták ezzel a címmel. Az eseményen hatalmas versenyzők, igazi példaképek jelentek meg, akik mindannyian hozzájárultak a magyar sport sikereihez. Ez az elismerés valóban a nemzet tiszteletét jelenti – tette hozzá a képviselő, azok számára, akik a legnagyobbak között is a legnagyobbak tudtak lenni.

Bajkai István szerint egy nemzet büszkeségét az is jellemzi, hogy miként áll a sporthoz, hiszen olyan sportemberekről van szó, akik a teljesítményük alapján mutatták meg a világnak a magyarok tehetségét. Jónyer István és csapattársai is ilyenek voltak, hiszen 1979-ben az asztalitenisz világbajnokságon Kínát tudták legyőzni, se előtte, se utána nem tudta ezt megtenni más a világon. Ezek a teljesítmények, a sport is mindenre megtanítja az embert, győzni és veszteni is, becsületessé képes tenni az embert, mindez erős társadalommá teszi a magyar társadalmat.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!