A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Brutális gyilkosság Sajószentpéteren – egy kést egymásnak adva szurkálták halálra a férfi nagyapját

Vágólapra másolva!
Kegyetlen brutalitással ölte meg nagyapját egy férfi Sajószentpéteren. A barátnőjével gyilkolták meg az idős embert a vád szerint. Egy kést egymásnak adva szurkálták halálra.
Vágólapra másolva!

A férfi és a barátnője Sajószentpéteren, a férfi édesanyjának a lakásában laktak két éve. Állandó anyagi nehézségeik voltak, alkalmi munkáik voltak, illetve gyakran a férfi anyja adott nekik pénzt.

Ebben az időszakban tudták meg, hogy

a férfi amúgy is takarékos, és nagy nyugdíjat kapó 83 éves nagyapja 1.000.000 forintot nyert, amelyet otthon tart. Elhatározták, hogy megszerzik a pénzét,

ezért először azzal próbálkoztak, hogy megijesztik azért, hogy idősotthonba költözzön. Megrongálták a háza kerítését, és az egyik ablakát kővel betörték, ezzel több, mint 50.000 forintot kárt okoztak.

A nagyapa valóban megijedt, de még így sem költözött véglegesen idősotthonba.

Közben az unoka egyre türelmetlenebb lett, mindenképpen hozzá akartak jutni a pénzhez, ezért néhány nap múlva, a vízelvezető árokba rejtve egy feszítő vasat. Éjszaka ment vissza a barátnőjével. Előtte mind a ketten többféle nyugtatót vettek be.

Egy kalapcsot is vittek magukkal, és lemezvágó ollót, csípőfogót, és gumikesztyűt és lábzsákot. A férfinál egy konyhakés is volt.

Miután bemásztak a kerítésen, átkutatták az egész házat, de nem találták a pénzt. A nagyapa közben aludt, de a nő úgy gondolta, hogy csak tetteti, igazából fent van.

Ezért attól tartva, hogy majd felismeri őket, azt mondta párjának, hogy vágja fejbe.

Erre a férfi egy 20x20 cm metlaki darabot bevitt az udvarról, és azt rádobta az idős férfi fejére. Ekkor pánikba estek, és

a kést egymásnak adva, hússzor a fején és mellkasán is megszúrták, és a nyakát négyszer elvágták. Az idős férfi azonnal meghalt.

Az 1.390.000 forintot ezután sem találták meg, annak ellenére, hogy a férfi még vissza is ment újból kutatni. Végül 3.000 forintot, egy órát és egy aranygyűrűt vitt el.

A férfi és a nő is életfogytiglant kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!