A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

A villamoson dühöngött egy férfi Budapesten

17-es villamos
Budapest, 2016. január 16. 17-es és 19-es villamosok a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóban a budai fonódó villamoshálózat első üzemnapján, 2016. január 16-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy budapesti férfi részegen szállt fel az egyik villamosra, ahol üvöltözött, csapkodott és rátámadt egy utasra. Megrángatta. A villamos vezetője leszállíttatta. A férfi felszállt a következőre, ahol 3 férfiba kötött bele.
Vágólapra másolva!

A vád szerint 2019 novemberében egy férfi részegen szállt fel egy villamosra a XI. kerületben.

Kiabálni és káromkodni kezdett, a tenyerével ütötte az ablakot és megrángatta az egyik utast a vállánál fogva.

A villamosvezető leszállíttatta, mire a férfi szidni kezdte és meglökte, de engedelmeskedett. Ugyanakkor a megállóban is dühöngött, megpróbálta szétfeszíteni az ajtót, verte az üveget, belerúgott az egyik oszlopba és egy alkoholos üveget bedobott a villamos ablakán.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A férfi felszállt a következő villamosra, ahol 3 férfival veszett össze.

Üvegeket dobált feléjük és kiabált velük. Később leszállt, de a megállóban kiabálva megütötte az üvegfalat, ököllel ütötte a villamos oldalát és a vezetőfülke ablakát. A gyalogosokba is belekötött, feléjük ütött.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdasággal, közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja a férfit. Az ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken folytatódik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!