A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Így omlott össze totálisan Fekete Dávid élete

Fekete Dávid
Fekete Dávid, énekes.
Vágólapra másolva!
Zűrös családi háttér, hazugságok és ellentmondások övezték a megasztáros életét. A Bors összeszedte, hogy az elmúlt években hogyan fordult idilliből pokollá Fekete Dávid élete, aki jelenleg is a börtönben várja az ítéletet.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávidot már egészen fiatal kora óta zűrös ügyek vették körül, de látszólag küzdött ellenük. Tavaly úgy tűnt, hogy sikerült rendeznie életét, feleségül vette szerelmét, Reginát lett egy fogadott lánya, és megszülettek az ikreik, Ádin és Máté.

"Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy újra együtt a család. Lehet, hogy csak képzelődöm, de péntek reggel, Ádin hazaérkezésének napján Máté szabályosan mosolygott. Mintha megérezte volna, hogy a testvére végre újra mellette lesz" - nyilatkozta tavaly a hot!-nak Dávid, amikor egy vírusfertőzés után Ádint hazahozták a kórházból.

Egy év után azonban kiderült, hogy az énekes még sem fordított hátat zűrös életének.

Márciusban két győri férfi a Tények Plusznak elmondta, hogy több millió forinttal meglopta őket az énekes az öt éve alapított autókereskedésén keresztül.

"Cégeket rántott meg, ha kellett magánszemélyeket, nagyon komoly pénzekre. Itt nem százezrekről beszélünk, hanem kemény milliókról" - mondta a TV2 kamerái előtt István, akinek állítólag közel ötvenmillióval tartozik az énekes. Majd egyre több ember állította azt, hogy Dávid miatt jelentős anyagi kár érte őket.

Fekete Dávid, énekes. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Márciusra a rajongói eltávolodtak tőle, és a családja sem bízott már benne. Ekkor Dávid a közösségi oldalán imádkozott, hogy bűnei megbocsátást nyerjenek.

„Uram mára már csak egy kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más: csak, hogy kérlek, bocsáss meg mind azért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád. Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem!" - fakadt ki március elején.

Nem sokkal később felesége csalás miatt feljelentette, majd beadta a válókeresetet.

Kiderült, hogy a kétgyermekes édesapa százmilliós adósságba hajszolta a családját, kilátástalan helyzetbe sodorva ezzel az alig egyéves ikrei jövőjét.

A fiatal énekes élete már a Megasztár idéjén is botrányoktól volt hangos. Az apját sosem ismerte, de a verseny után a férfi szinte a semmiből előkerült, és kiderült, hogy az énekesnek van két féltestvére is, Klaudia és Csaba.

A bátyját 2010-ben letartóztatták drogbirtoklásért, és életfogytiglani szabadságvesztés volt a tét.

Dávid azt mondja, hogy semmit nem tudott a testvére titkos életéről, és határozottan állította, hogy soha még marihuána közelében sem járt.

Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

11 évvel családi botrány után a Fekete Dávid várja a börtönben, hogy kiszabják rá az ítéletet.

Egy hónapja házkutatást tartottak nála, és a Győri Járásbíróság

május 6-án elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatását sikkasztás és csalás gyanújával,

miközben sorra újabb és újabb bűncselekmények gyanúja merül fel vele kapcsolatban: hamis műkincsekkel való kereskedelemmel és bűnszervezeti tagsággal is vádolják, ráadásul kiderült, hogy egy, az alvilágban ismert, jelenleg is

börtönben ülő drogdílertől kért kölcsön 120 millió forintot.

Ezt azóta sem fizette vissza.

Dávid a saját zenésztársait is becsapta, három éve Turcsányi Tibor lett áldozat.

"Volt, hogy burkoltan meg is lettünk fenyegetve... Tudtam, hogy nem minden úgy van, ahogy Dávid elmondja, de nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyre süllyed. Sajnálom, hogy így alakult" - mondta a Budapest Eyes stábjának a férfi.

Dávid közvetlenül a letartóztatás után magánzárkába került, majd két héttel később cellatársat kapott. Egy barátja szerint nagyon nehezen viseli a körülményeket, és

bármilyen döntés is születik majd a bíróságon, kemény időszak vár az énekesre.

- mondta az Borsnak az informátor.

Az énekes nem először fog válni, Cserpes Laurával 2010-ben kötött házassága 3 év után zátonyra futott. Már az a válás is megviselte, és 2015-ben azt nyilatkozta a Borsnak, hogy Laura családja megpróbálta ellehetetleníteni a karrierjét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!