A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Így alázza meg saját magát egy Jobbik-jelölt - videó

Vágólapra másolva!
Korábban még keményen bírálta Gyurcsány Ferencet és a DK-t az a Pál Gábor, akit most Gyurcsányné támogat a szentendrei előválasztási komédián. Pál Gábornak - aki Vona Gábor sajtófőnöke is volt - nem meglepő módon korábban antiszemita botrányai is voltak. 
Vágólapra másolva!

A Facebook-oldalán jelentette be Gyurcsány felesége, hogy a Demokratikus Koalíció Pál Gábort támogatja Pest megye 3. választókerületben az ellenzéki előválasztáson. Pál korábban volt a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap újságírója, majd a Jobbik sajtófőnöke lett, ott kifejezetten befolyásos politikussá vált, jelenleg szentendrei jobbikos önkormányzati képviselő.

Forrás: Origo

Pál korábban elképzelhetetlennek tartotta a Gyurcsánnyal való együttműködést

Most Pindroch Tamás újságíró megtalált róla egy videót, amiben azt mondja, hogy elképzelhetetlen, hogy a Jobbik és a DK összefogjon. A videóban kiemelte, ez soha nem fordulhatna elő, ugyanis ha összeállnának a DK-val, ő sem tudna tükörbe nézni, sőt, akkori véleménye szerint a választópolgárok sem díjaznák.

Antiszemita botrányok

2012 júliusában Pál jobbikos sajtófőnökként közölte egy szélsőjobboldali portállal: „Sem a Jobbik, sem Apáti István nem tartja háborús bűnösnek Csatáry Lászlót” – írta a Neokohn.hu. Mint emlékezetes, Csatáry 1944-ben rendőrként vett részt a kassai zsidók deportálásában, csupán 2013-as halála akadályozta meg a vele szemben megkezdett büntetőeljárás lefolytatását.

2012 novemberében, Gyöngyösi ismert zsidólistázós beszéde után

„Pál Gábor, a Jobbik sajtófőnöke Gyöngyösi Márton ügye kapcsán úgy nyilatkozott: a képviselő a párt álláspontját mondta el, de félreérthetően fogalmazott, ez – mint mondta – "élőszóban előfordul". A sajtófőnök hangsúlyozta: kiállnak Gyöngyösi mellett, és elmondta, szerintük az embereknek joguk van tudni, hogy vannak-e az Országgyűlésben kettős állampolgárok, mert ez nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet, és közérdekű adat."

A sor viszont nem ér itt véget, ugyanis Pálnak friss, Izrael-ellenes megszólalása is van.

2020. január 9-én arról posztolt, miszerint "azt szeretném, ha a még nem világos európai álláspont az amerikai-izraeli állásponthoz közeledne Irán megítélését illetően", hogy "Miért is kéne Magyarországnak egyértelműen egy háborúpárti, provokátor, őrült nagyhatalmi vezető és a közel-keleti agresszor oldalára állnia?"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!