A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A kormány segíti a megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedését

FÜLÖP Attila
Budapest, 2021. január 9. Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart a csökkent munkaképességűeket foglalkoztató XII. kerületi Bake My Day pékségnél 2021. január 9-én. Soha nem látott mértékben, 48,6 milliárd forinttal támogatja a kormány idén a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását - jelentette be az államtitkár. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Sajnálkozás helyett esélyeket teremtünk. Újabb fázisba lépett a tesztelése annak az innovációnak, amely alapjaiban változtatja meg a magyar mmk-s területet. A megváltozott munkaképességű foglalkoztatást megerősítő és dinamizáló fejlesztés tesztelésébe a legnagyobb érdekképviseleti, szakmai szervezetek és a munkaadói oldalt képviselők is részt vesznek. Mindannyian üdvözölték az Érték Vagy! program újabb mérföldkövét - írja Fülöp Attila Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára közösségi oldalán elmondta, hogy a most benyújtott 2022-es költségvetésben több mint 50 milliárd forint áll rendelkezésre azért, hogy minél több megváltozott munkaképességű ember dolgozhasson.

Ez 4,5 milliárd forinttal több, mint amit az idei költségvetés tartalmaz.

"Azért indítottuk az Érték Vagy! programot, hogy még szorosabbra fűzzük a szociális területen is a piaci és az állami szektor együttműködését és közösen bizonyítsuk be: a megváltozott munkaképességű honfitársaink értéket teremtenek" - írja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!