A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Apáti Bence: Jakab Pétert (majdnem) halálra gázolta a diktatúra

oltásellenes, baloldal, Országgyűlés, Jakab Péter
Budapest, 2021. március 22. Jakab Péter, a Jobbik vezérszónoka felszólal a 2021-27. évi ciklus EU-s forrásainak felhasználásáról szóló politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 22-én. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Jakab Péter hajszál híján hősi halált halt a diktatúra ellen vívott heroikus harca közben.
Vágólapra másolva!

Ami a legkevésbé sem meglepő; régóta tudható, hogy nemcsak kemény de roppant veszélyes szakma is a politika, ami azonban nemhogy nem riasztja el (vagy meg) az ilyen hétköznapi szuperhősöket, mint a Jobbik elnökét, épp ellenkezőleg, az ilyen bátor és rettenthetetlen fickóknak a szervezete ilyenkor elkezd adrenalint termelni, pupillái kitágulnak, megtöbbszöröződik az erejük, majd az így keletkezett energiát olyan Facebook-posztok gyártására használják, amelyek részletesen dokumentálják a hajszál híján bekövetkezett rettenetes tragédiát.

Amit a függetlenobjektív sajtó, szolgai módon, forráskritika, azaz az alig egyperces videó megtekintése nélkül át is vesz, szorgalmasan terjeszti az igét; helyesebben a hazugságot.

Címlapok tucatjaiban siratták vagy aggódtak balliberális "kollégák" Péterünk életéért, testi épségéért és mentális egészségéért, amiből az következett, hogy a gyanútlan újságolvasók, vagy akik csak a cikkek címeit szokták átolvasni - sajnos ők képviselik a többséget -, tényleg az hihették, hogy a havi hatmillió fixszel könnyen viccelő, valamint 10 milliós verdával a nép legkisebb szegény gyermekét játszó pártelnököt majdnem halálra gázolta egy munkagép, amelyet személyesen Mészáros Lőrinc küldött rá Jakabékra.

(Csak aztán a traktor vezetőjének megszólalt a lelkiismerete, és az utolsó pillanataiban mégiscsak félrerántotta a kormányt. Van remény tehát.)

Az igazság ezzel szemben az - ami amúgy tökéletesen látszik is a videón -, hogy egy munkás szeretett volna kitolatni, úgymond a munkáját végezni - mert hát ilyenek ezek a valódi a melósok, dolgoznak, dolgoznának -, csakhogy Jakab épp az út közepén áll, és ízes kamu tájszólással vadul és dühösen Mészáros Lőrincezik.

Melósunk viszont menne a dolgára, tolat, maximum egy kilométer per órával száguldozva, miközben a tolatást jelző pittyegője vadul pittyeg, ami Jakabot láthatóan a legkevésbé sem zavarja, hiszen hol van hozzá képest egy egyszerű melós, ő aztán nem fog arrébb állni csak azért, mert valaki a munkáját szeretné végezni.

A traktoros persze miután a saját két szemével is látta, azaz testközelből is megtapasztalta, amit mi már régóta mondogatunk; hogy Jakab Péter valójában csak egy rossz amatőr színész, aki mindössze eljátssza a melósok egyszerű, de igazságos védőszentjét, de a való életben lesz@rja őket; megáll.

Nyilván.

Utána szegénynek még valami ideggyenge hisztérika leordítja a fejét, aztán Jakab is felveszi az áldozati pózt, és ő is üvöltözik egy sort vele, amit a körülményekhez képest amúgy becsülendő módon mérsékelt nyugalommal vesz tudomásul. A sztori vége ismert; a betiltott, beszántott és lényegében nem is létező ellenzéki sajtó megírja, hogy Jakab Pétert majdnem(!!) halálra gázolta a diktatúra.

Ügyes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!